Praovecka

©lovislinnea.blogg.se || våren har äntligen börjat visa liite av sin bästa sida.
 
Hola! Igår var ju lite släkt här och det var väl ganska mysigt, vi spelade pingis och fikade. Idag så är det måndag och det var/är första dagen på våran praovecka i skolan. Eller hela klassen ska på studiebesök till olika arbetsklasser i kommunen. Alla åttor är på praovecka nu så alla har gjort lite olika idag. Vi var på ett ålderdomshem i "samhället" där skolan ligger. Vi fick mäta blodtryck, kolla blodvärde, mata varandra med chokladpudding och köra och åka rullstol. Må säga att det var välidgt roligt hahah.
 
Imorgon ska vi på studiegrejs här där jag bor så vi får sovmorgon (jag, Alice, Linn & Niki) eftersom vi bor här. Så vi ska vara på det stället tio i 9 och idag började vi halv 10, så jag hade sovmorgon idag med eftersom att det går bussar typ hela tiden.
 
Ni får ha det så bra, så ses vi! ♥
 

Skype, Sims och Släkt

 
coola som få hahah
 
Jag vet att jag är grym på att blogga asså, men jag prioriterar gärna annat när jag sitter vid datan. Jag hade kunnat blogga om min dag varje dag för det händer alltid saker men japp. I fredags så skype jag med en killkompis och spelade minecraft i typ 4 timmar hahahah. Det va fettkul vi känner inte varandra sådär extremt bra men vi är bra kompisar i alla fall och han pratar lika mycket som jag så det va kul haha.
 
Igår satt jag och spelade The Sims 3 i helt seriöst över 6 timmar. Nu fattar jag min extrema kärlek till det, det ända jag stör mig på är att tiden går för fort i spelet så det tar typ 2 simminuter att gå ner för 3 trappsteg, men det är väl det enda egentligen.
 
Idag så ska vi ha gäster, några av mammas kusiner kommer hit, mina tredjedelskusiner och mammas morbror då och hans fru och sen mammas kusiners, ah lite släkt i alla fall så jag ska duscha nu, så att mitt hår hinner torka och att jag hinner platta det så jag inte skrämmer livet ur dom haha!
 
Ni får ha det så bra så hörs vi snart (förhoppningsvis) ♥

Namn

en smått ganska ful bild men jaja.
 
Jag spelar ganska mycket the sims 3, när jag har tid såklart. Då har jag alltid problem med att komma på namn på mina simmar. Men jag har faktiskt några favorit namn. Jag gillar namnen Svea, Lilja och Elly väldigt mycket. Sedan har jag någon form utav kärlek till engelska namn också typ som Kaelyn, Catilin, Hope. Konstiga namn som Crystal och typ Estelle gillar jag med. När jag var liten var mina favoritnamn alltid Tindra, Tilde och Tilda. Gillar forfarande Tindra, det låter så himla fint bara. Vad är era favoritnamn?

puss

saknar detta lite kanske..
 
Jag ursäktar uppdateringen men det kommer inlägg lite då och då. Ni får stå ut med det! Vi ses snart puss