vårkänslor och pluggning

©
I morse vaknade jag och såg detta det första jag gjorde, jag måste säga att det va det finaste jag sett! Soluppgången måste nästan vara finare än solnedgången! Denna morgonen såg ut som alla andra förutom att jag inte hann sminka mig haha, men vill man sova så får man räkna med lite stress också hah!
 
©
När jag kom hem från skolan idag så såg jag att dessa stack upp ur landet, så himla gosigt att våren är påväg! Jag saknar sommaren så mycket, i somras saknade jag verkligen inte vintern, hade jag fått välja hade jag gått i shorts och linne året runt men sen kommer ju vintern och förstör det hahaha! Gillar inte kylan, men gillar snön, gillar mysiga kvällar men gillar inte lukten av stickade tröjor haha, dom luktar så tygigt och garn typ som syslöjen haha, inget jag uppskattar precis så jag dränker dem alltid i parfym ellere bodysplash.
 
©
Det är ganska mycket i skolan just nu, vi har ju lov nästan var fjärde vecka på vårterminen så vi har mycket ihoptryckt just nu, fick desutom underkänt på mitt fysikprov så jag gjorde om det idag och nu fick jag bra mycket bättre poäng. Ja, man kan inte vara bra på allt precis haha. Imorgon har jag prov i hemkunskap och de som har haft samma prov har sagt att det är väldigt lätt och det tycker jag är bra för då är det lätt att få bra poäng! Så nu när jag skulle plugga till hemkunskpen så snodde jag år mig mammas yankee candle och dimmade lamporna i köket och läste på lite! Det blir så mycket mysigare om man tänder ljus och har lite mörkare i rummet när man ska plugga! 
 
Vi ses såfort jag har tid! ♥ -lovis

Well Hello There

©
 
Jag har inga bilder och jag tror det säger allt! Jag gillar inte att läsa inlägg som inte har en tillhörade bild men just nu är det så fult utomhus och det var inte speciellt mycket till vinterfrost heller. Sedan kan jag väl erkänna att jag inte orkat att plocka fram kameran heller. Ska nog köpa en dator och det är inget jag bara säger nu. Jag har bestämt mig att köpa en dator, en som är bra till bilder och bloggning. Det vill säga en MacBook Pro. Då kan jag också spela The Sims 3 och Minecraft! 
 
Tyvärr är de ganska dyra men just nu efter jul och min födelsedag ligger jag inte precis back med pengar! Och om jag hjälper till hemma kan säkert mamma & pappa betala det som är kvar!
 
Kram
 

Fullt upp faktiskt!

©lovislinnea.blogg.se
 
Nu va det JÄTTELÄNGE sedan jag skrev något här, men nu har jag faktiskt en anledning. Först hade vi friluftsdag på onsdagen förra veckan. Sedan på torsdagen hade vi konfa på kvällen sedan på fredagen blev jag sjuk och fick 39 graders feber och vi hade kalas i alla fall för mig sedan blev jag ännu sjukare på lördagen och till söndagen men i söndags blev jag 15 och vi åkte till Sälen och vi kom hem igårnatt. Så det är därför jag inte har bloggat och jag har inga bilder från sälen eller något att visa er! Jag måste verkligen fota lite nu i februari så att jag har några bilder härfifrån. Så ja, vi ses :*

Dagens weheartit



dagens weheartit



tredjefebruari

©lovislinnea.blogg.se | bilden tagen för cirka 3 minuter sedan
 
Hola espanjola. Känner att min engelska är på topp. Livet är helt ok nu alltså, inga problem, fyller år om mindre än en vecka och drar då till fjällen och åker skidor. Friluftsdag i ishallen på onsdag vilket innebär sovmorgon och sluta tidigt vilket är såå skönt! Ska försöka ta lite bilder men jag är såå dålig på att komma ihåg det, men nu ska jag göra en fiskbensfläta på Alice så seya! 

Mina Favorit Appar Just Nu

 
1. WEHEARTIT : We ♥ It är absoulut min favorit app, där kan man leta upp fina inspirationsbilder, lägga upp egna, göra egna album med bilder du gillar osv (från weheartit då). Superlätt att använda och lära sig och man blir beroende sjukt snabbt!
 
2. ASK.FM : ask.fm är ett socialt forum där du skapar en inloggning och kan ställa frågor till andra och få egna att svara på! Jag gillar det väldigt mycket för man får reda på mycket om andra och så och det ser jag s om en bra sak, men man får se upp för hat eftersom man kan fråga anomymt!
 
3. KIK : Kik är som sms fast gratis och du har en inloggning och kan chatta med andra som också har, vilket jag tror nästan ALLA har, man kan göra gruppchatt och så vidare!
 
4. SNAPCHAT : På snapchat kan du skicka bilder i 1-10 sekunder till dina vänner, sjukt kul haha.
 
5. INSTAGRAM : klassiker, du har ett konto där du kan följa andra och lägga upp bilder och sedan gilla och kommentera andras bilder, precis som de kan följa dej och gilla och kommentera dina bilder!
 
6. WHITAGRAM: en app som gör att du kan få vita kanter på bilder du vill lägga upp på instagram, tex om bilden har fel passform så lägger du över den genom appen och den blir i instagram form!
 
SPEL
 
1. GEOMETRY DASH: det finns en lite version som är gratis och hela versionen för 15kr. Jag har hela och jag älskar verkligen detta spelet, ett stort tips men man måste verkligen ha tålamod för det är ganska svårt!
 
2. FLAPPY BIRD: Detta spelet går dej bara på nerverna men det är sååå kul!

förstafebruaritvåtusenfjorton

©lovislinnea.blogg.se | canon eos 1100d
 
Haha så bra på att blogga! Det har inte hänt något speciellt sedan sist, förutom att jag var i stan igår med några vänner. Vi hade la allmänt kul, käka en hel del på både donken och subway och så spelade vi lazerdome. Lyckad dag även fast jag va sjukt trött. 
 
Idag ska jag bara fortsätta på mitt skolprojekt i sims (ditt drömhus) och jag valde att bygga i sims för det är lagom lätt för mig hihi. Annars kunde man välja sketchup, minecraft eller något sånt men jag är bäst på sims av dom så jag valde det haha. 
 
Har knappt fotat något i Januari vilket jag verkligen ångrar för nu är det februari. Måste verkligen ta tag i kameran och ha med mig den! Så att jag har bilder att visa!