vårkänslor och pluggning

©
I morse vaknade jag och såg detta det första jag gjorde, jag måste säga att det va det finaste jag sett! Soluppgången måste nästan vara finare än solnedgången! Denna morgonen såg ut som alla andra förutom att jag inte hann sminka mig haha, men vill man sova så får man räkna med lite stress också hah!
 
©
När jag kom hem från skolan idag så såg jag att dessa stack upp ur landet, så himla gosigt att våren är påväg! Jag saknar sommaren så mycket, i somras saknade jag verkligen inte vintern, hade jag fått välja hade jag gått i shorts och linne året runt men sen kommer ju vintern och förstör det hahaha! Gillar inte kylan, men gillar snön, gillar mysiga kvällar men gillar inte lukten av stickade tröjor haha, dom luktar så tygigt och garn typ som syslöjen haha, inget jag uppskattar precis så jag dränker dem alltid i parfym ellere bodysplash.
 
©
Det är ganska mycket i skolan just nu, vi har ju lov nästan var fjärde vecka på vårterminen så vi har mycket ihoptryckt just nu, fick desutom underkänt på mitt fysikprov så jag gjorde om det idag och nu fick jag bra mycket bättre poäng. Ja, man kan inte vara bra på allt precis haha. Imorgon har jag prov i hemkunskap och de som har haft samma prov har sagt att det är väldigt lätt och det tycker jag är bra för då är det lätt att få bra poäng! Så nu när jag skulle plugga till hemkunskpen så snodde jag år mig mammas yankee candle och dimmade lamporna i köket och läste på lite! Det blir så mycket mysigare om man tänder ljus och har lite mörkare i rummet när man ska plugga! 
 
Vi ses såfort jag har tid! ♥ -lovis

Kommentarer ♡

Kommentera här ♡:

Ditt namn ♡:
Spara mej? ♡

E-post ♡: (bara jag ser, lovar! )

hemsida / blogg? ♡:

Det du ville säga sötis ♡:

lovislinnea.blogg.se