WANTIES - PARFYMER

 
Detta är de parfymer jag önskar mej och helst vill ha, sedan finns det endel bodymistar också, men detta är
parfymer jag väldigt gärna vill ha. Älskar Cherry in the air och om man beställer den via internet är det mycket billigare än i butik, det är min absoluta favorit parfym av alla! Sedan älskar jag 2:an av Raplh Lauren och Viva la Juicy är en supervardaglig och god lukt! 

Only know you love her when you let her go.-

Bästisarna

Förlåt för bild från IPaden men så får det bli! Inser att jag lägger för lite tid på bloggen men man har ju ett liv. Mina bästa vänner var hos mig igår, Alice, Linn, Niki & Jennifer. Vi kollade på catching fire, käka massa pizza, glass och snacks hela kvällen och runt 1 så följde vi Niki hem och sen gick Alice & Linn hem till Linn och Jennifer sov hos mig. 

Imorse var jag och Linn på Gudstjänst, det var så drygt men vi var tvungna för vi måste gå 20 gånger och med denna har jag gått 10 och vi har till maj på oss så vi måste snabba på lite.  Kram



Sjukt söta och väldigt duktiga

 
 
lyssna på heela ♥

let it go.-

©lovislinnea.blogg.se | canon eos 1100d + macrofilter
 
halo! idag är det lördag, igår var det fredag. haha åh. Igår föjde Alice med mig hem från skolan och var hos mej till 22:15 något sånt. Vi kollade på FROZEN den va så bra, alltså den nya disneyfilmen. Sedan åt vi pizza, drack cola, spelade och töntade oss heheheh. 
 
Idag ska mina kusiner komma hit och så, vet egentligen inte vad jag ska gör men typ måla naglarna nu eller något. ses!
kram
 
 

.

©lovislinnea.blogg.se | canon eos 1100d + macro10
 
hallo! äter just nu banan för alla som vill anteckna det haha. förlåt att jag inte lagt upp något men det har inte hänt så mycket sen sist. Insåg dock igår att jag verkligen inte mådde bra så jag stannade hemma från skolan. Kollade film verkligen hela dagen! Från förra torsdagen har jag sett sååå många filmer! Alltså rekord för mig då, jag va verkligen inte en film-människa men seriöst. Har kollat på: Harry Potter & De vises sten, Harry Potter & fången från azkaban, Harry Potter & den flammande bägaren, Neverland, Pitch Perfect, Sune i Grekland, Dumma mig, Alvin & gänget 3. Kollade en halvtimme på LOL också men den sög så jag bytte haha. Nu lät det inte så mycket men Harry Potter filmerna och Neverland är alla över 2.5 timme så ah haha. 
 
Återkommer väl när jag har något intressant att berätta för er haha!
kram

Oh misty eye.-

©lovislinnea.blogg.se | canon eos 1100d | jennifer gjorde en makeover på mej, sedan fota.
 
hej!! Förlåt att det inte blev något inlägg igår. Jag hjälpte mamma att plocka ner alla tomtar och granen och så, sedan kom min älskade Cassandra hit. Vi gjorde som vanligt ingenting utom snacka och spela in video haha.
 
Idag var jag och Linn på två gudstjänster, för vi ligger efter lite i konfan hehe. Först gick vi en klockan 10 i missionkyrkan och sedan en i vamliga kyrkan. Så det är bra! Nu har jag gått 9/20 och jag har till i slutet av maj på mig tror jag! Så jag måste gå på väldigt många till. Efter kyrkan så väntade vi på Alice & gick hem till mig, då gick Linn hem och jag och Alice fixade det sista innan vi åkte till träningen.
 
Det gick sådär på träningen. Känns så ovant efter lovet nu och måste väl komma in i det lite bättre, just nu känns det inte som ett bra gymnastikår men det hoppas jag blir bättre verkligen!
 
kram

I'm not afraid,-

©lovislinnea.blogg,se | canon eos 1100d
 
Tjenare godisar! Idag är det ÄNTLIGEN fredag! Det har varit vanlig skola men vi fick reda på vårat nya elevens val. Det är alltid lika pinsamt att sitta i aulan med alla andra åttor, speciellt när man är med i andra gruppen som räknades upp! Fick mitt förstahandsval igen, vilket jag är glad för.
 
Jag och Alice valde som vanligt tillsammans och vi fick samma, men det var en bra sak till, fick en av mina andra bästisar att välja med! HICHAM :D Så nu har vi en lektion i veckan tillsammans. Och det vi fick var Bild & Media! Det är bild, foto och redigering och sånt! :D Man gör inprincip vad man vill inom det så jag och Alice gör ett fotoprojekt!
 
Efter skolan så åkte jag, mamma & Linn till Borås och så. Vi åt på donken och hämtade ut världens finaste tröja på MQ som vi hade beställt. Älskar den, den är såå fin och skön! Ni får bilder på den snart. Sedan gick vi in på FACE också och jag köpte ett par Dr. Denim jeans. Älskar dem seriöst, de skönaste byxorna jag ägt. Köpte ett par svarta. Visar bilder på dem också snart!
 
kram

'Cus i'm coming at you like a dark house.-

©lovislinnea.blogg.se | canon eos 1100d | <- Linn Jag ->
 
Man kan ju inte något annat än att sakna sommaren. Om det inte ens är någon snö kan det lika väl bli sommar direkt. Det är liksom fortfarande höst och snön som kommer försvinner lika snabbt.
 
Idag har det varit en riktig fettisdag. Först åt vi pepparkaksglass i skolan (jag, Linn & Niki delade en) och sedan kom jag hem runt två, för vi slutar tidigt på torsdagar. Vi slutar efter språkvalet och det är 13.05 sedan går bussen nästan en timme senare. Det var så skönt att vi inte hade konfa idag och jag firade det med att kolla på första Harry Potter filmen (De vises sten), ska kolla på alla, men de är ju typ två timmar långa och så. Till det käkade jag upp alla polkagrisar jag hade kvar sen julen. Eller åt nästan inga, ska inte ljuga, över hälften ligger kvar i skålen i soffan.
 
Men nu ska jag snart duscha och försöka få IPad-laddaren att fungera igen för igårkväll slutade den fungera och den visade 19% på IPaden fast när man drog ut den stod det 83%, aja får försöka fixa den, vi har ingen annan femma laddare hos oss så jag får panik annars.
 
kram
 
 

So you wanna play with magic?-.

©lovislinnea.blogg.se || canon eos 1100d + macrofilter +10
 
Idag var det då första skoldagen 2014. Får väl erkänna att det inte precis var det roligaste. Alltså vi gjorde verkligen ingenting roligt och jag kommer knappt inte ihåg någonting. Ingenting fastnade verkligen. Efter skolan åkte jag, Alice & Linn hem till Alice och käkade smörgåsrån eller som vi säger babykex med smör och ost. Skojar inte när jag säger att jag och Linn åt typ 25 stycken var. 
 
Sedan runt tio i 5 åkte vi och hade våra småttingar i gymnastik, eller de är inte jättesmå, de går i ettan. Alltså det är sjukt hur bra dom är för att vara så små, så himla lättlärda och det kanske beror på att vi är himla bra ledare? ;) Nej jag skojade bara men alla blir verkligen bättre varje träning, är så stolt över dem!
 
Tog en dusch hur länge som helst när jag kom hem, frös verkligen sönder mej själv. Så himla skönt att duscha kokhett när man fryser.
 
kram

Mycket planerat och mycket ska bli gjort.

©lovislinnea.blogg.se || canon eos 1100d
 
Angående min blogg då. Jag har verkligen planerat mycket jag ska göra på bloggen, lite inlägg och så vidare. Det kommer bli en hel det av det jag är intresserad av; smink, kläder & foto. Det kommer bli mycket tips och så. Ja, jag vet att jag säger detta miljontals gånger men nu ska det bli av. Kommer även göra 100 things I love, vilket är som en serie i bloggen ungefär med en sak man älskar i vadera inlägg. Alltså 100 inlägg med saker jag älskar! Positivt är viktigt! 
 
Det blir en hel det kanske blogglistor och nu när skolan börjar, dagens outfit inlägg. Visserligen finns det verkligen ingen mening bakom att visa vad man har för kläder på sig, men jag gillar verkligen själv att läsa sådana inlägg. Bilder som är fina, till sommaren utomhus förhoppningsvis och tips på hur man kan matcha sina kläder. Det gillar jag i alla fall. 
 
Ja ni får helt enkelt massvis med olika grejer under året! Nu hoppas jag verkligen att dett håller i sig så att min blogglust inte bara släpper helt! Jag tycker faktiskt det är roligt med bloggen! 
 
kram

Now I see fire, inside the mountain.-

©lovislinnea.blogg.se || canon eos 1100d
 
Imorgon börjar skolan. Egentilgen är det ett hemskt sätt att börja ett nytt inlägg men sanningen svider ibland. Jag har faktiskt längtat tillbaka till skolan, att få träffa alla underbara vänner och att ha något att göra hela dagarna! Jag hatar verkligen att inte ha något att göra, men ibland kan det bli för mycket att hinna med allt. men nu kommer jag ha saker att göra, när alla träningar och sådant drar igång igen. Helt underbart alltså! 
 
Idag var faktiskt en av bara några få dagar på lovet jag faktiskt gjort något! Danne & Samuel kom nämligen hit och vi var hos Alice till klcokan kvart över 4 ungefär. Vi gjorde verkligen ingenting speciellt men fortfarande träffats. Sedan gick vi då hem till mig, och här gjorde vi ännu mindre om det ens går. Vi kollade på gamla bilder och satt och var allmänt trötta och prata inte haha. Så sjukt tråkigt men sålänge man har sällskap så! 
 
kram 

Andledningen

Anledningen att vi gick upp tidigt är en grej med min pappa för vi gjorde ett vad om att Alice inte kunde gå upp så tidigt och ja, vi vann haha

Alice

©lovislinnea.blogg.se || foto: jag || canon eos 1100d || mina första converse (2012)
 
Hej!! Nu är Alice här. Hon kom hit klockan 8 i morse och vi gjorde amerikanska pannkakor till frukost! Men ja, det finns en anledning till att hon kom hit så tidigt men japp! Sedan blev det endel pannkakor över så vi gick upp med frukost på sängen till min lillebror! Sedan spelade vi och nu sitter vi fortfarnde här vid datan, Men vi ska gå en promenad sen ska vi kolla någon film typ. Så ja! Kram

Jennifer & Linn

©lovislinnea.blogg.se || foto: jag || canon eos 1100d
 
Nu är Jennifer & Linn hos mig. Jag sitter och håller på med mina bilder på datan och laddar över de till min externa hårddisk så att de inte tar så mycket minne på datan och dem spelar Monster Rumble på Buzz. Ja, jag behöver verkligen fixa med bilderna så ja. Träffade dem på glashuset innan, men jag mamma & Åsa (familjevän) skulle gå en promenad först så de kom hit efter. Vi gick typ 3km eller ja, jag gick själv 150 meter efter dem. Men ja. Nu ska jag fortsätta så hejs! kram 

TREDJEJANUARITVÅTUSENFJORTON

©lovislinnea || foto: jag || canon eos 1100d
 
Deta var nog den fulaste bilden jag kunnat hitta, men jag har verkligen INGA bilder än. Har inte kunnat ladda över bilderna från kameran till datan heller eftersom min lillebror ocuperade datan idag och har haft den sedan klockan halv 10 i morse ungefär tills nu. Alltså nästan 9 timmar. Blir så arg på honom seriöst. 
 
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Eller jo, hjälpt mamma att göra egen pasta men det kan knappt räknas. Jag har inte ens fixat mig haha. Ida & Adam (och deras föräldrar) kommer hit om en stund för att provsmaka pastan och antaglien hittar vi väl på något mer. Nu ska jag ta mej en dusch, men inte håret för det sliter så fruktansvärt på det om man tvättar det varje dag, men kroppen tar ju inte precis någon skada av att vara lite fräsch precis? kram 

HAPPY BITHDAY MOM & ELLEN

happy birthday!!!
weheartit
 
Hej, jag försökte verkligen blogga från IPaden innan idag, men det gick verkligen inte! Idag fyller mamma år och dessutom min underbara vän Ellen Felixson! Så grattis till er båda! Började dagen med att sjunga för mamma sen åkte hela familjen och spelade tennis, helt okej faktiskt! 
 
Nu på eftermiddagen har vi haft släkten här på kalas för mamma, vi åt tacopaj ovh som efterätt typ en banantoffeecolagrejsimojspaj som är svingod. Det har varit en ganska jobbig dag men ändå helt okej, kram gosisar! 

Bloggdesignen är färdig

lovislinnea.blogg.se || foto: jag || canon eos 1100d
 
Nu är bloggen äntligen färdig och det är superskönt. 
 
Idag så sov jag till klockan 1, sedan kom Alice till mig runt halv 2. Vi åt först frukost tillsammans och sedan städade vi mitt rum, det blev väldigt bra så nu ska jag verkligen försöka att inte stöka ner. Sedan fick vi datan runt klockan 3 och då satt Alice och spelade minecraft ungefär tills hon skulle åka till sin storasyster. Hittade även min älskade telefon när vi städade, den har vart borta jättelänge. Har saknat den haha. Nä men nu ska jag ta och göra bågot vettigt, har trots allt suttit vid datan i nästan 3 timmar nu så måste verkligen göra något annaot.  kram

1 JANUARI 2014

 
Hej! Det känns verkligen bra att det är nytt år! Nytt år, nya möjligheter och en chans att ändra på det som var mindre bra förra året. Vet att många tjatar om vadå nytt liv på nyår, börja med bra när som helst i stället. Men det känns liksom bättre att göra om allt när det är ett nytt år! För er som läser min blog så kommer det bli mycket ändring. Har verkligen bestämt att det ska bli bra nu 2014 med minst 2 inlägg per dag, ett dagens outfit och ett om dagens och helst typ dagens weheartit-bild för att in princip det ända jag gör är att vara inne på weheartit. Så jag ska radera inläggen jag har skrivit innan detta och fixa en ny design som jag trivs med och sen kommer jag bara köra igång helt enkelt. 
 
kram